Vuosi 2021

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2021

Vuosi vaihtuu ja suunnitelmat tulevalle vuodelle, toivotaan, että tulevana vuonna päästäisi irti koronasta. Suurin toivein lähdetään ensi vuoteen.

Kokoukset

Johtokunta kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Tarvittaessa puheenjohtaja voi kutsua johtokunnan puhelinsoitolla.
Heimolassa pidetään sääntömääräiset syys- ja kevätkokoukset, niistä ilmoitetaan Pyhäjärven Sanomissa vähintään viikkoa ennen ko. tilaisuutta.
Aluejärjestön kokouksiin Kempeleellä osallistutaan voimiemme mukaan joka kerta.

Koulutus
Jäsenistöämme pyritään kouluttamaan paikallisin kurssein sekä aluejärjestön järjestämissä koulutustilaisuuksissa. Kuntorannassa järjestettäville kursseille pyritään myös saamaan jäseniämme.
Koronan takia meidän pitäisi opiskella myös Netti- treffien muodossa.

Ilmoittaminen
MUISTILISTA julkaistaan Pyhäjärven Sanomissa ehkä myös Selänne lehdessä. Painatuskustannusten takia Ilmoitukset pyritään pitämään pienimuotoisena, asiallisena kuitenkin, perusasiat esiin tuoden.
Kotisivuillamme viikkouutisissa julkaistaan tuoreet asiat esim. matkat ja tapahtumat. Myös muistilistan tapahtumat löytyvät viikkouutisista.

Vanhusneuvoston toiminnassa ovat Pauli Sutinen sekä Eeva Jääskeläinen.

Kerho
Kerhon toiminta pysyy vanhoissa raameissa. Viikko aloitetaan tiistaisin uimahallin kuntosalilla Marko Pehkosen ohjaamalla jumppatunnilla klo 13.00 – 14.00, keskiviikkoisin olemme klo 13.00 - 14.00 Keilahallilla.
Varsinainen kerho on torstaisin Nuokkarin tiloissa Asematiellä, sinne ovat TERVETULLEITA kaikki eläkeläiset. Biljardia pelataan jokaisena kerhopäivänä. Luennoitsijoita pyritään saamaan joka toiseen kerhopäivään.

Matkat ja tapahtumat
Päivän matkoja lähialueen teattereihin tehdään talvella sekä kesäteattereihin kesällä. Useamman päivän matkoja tehdään, jos jäsenistömme niitä toivoo, kesällä sekä mahdollisesti myös syksyllä. Pikkujoulua vietetään jossain kylpylässä.
Jos esteenä ei ole Korona, kesätapahtumia ovat Iltatori ohjelmineen sekä Kihupäivät. Molemmissa tilaisuuksissa telttamme pitää pientä buffettia. Tulemme tarjoamaan telttamme palveluita myös muihin erilaisiin tapahtumiin.
Yleisiä karaoke-ja orkesteritansseja pyritään järjestetään vähintään kerran kuukaudessa, etenkin Heimolassa.

Kunnostusta
Ensivuosi on työn täyteinen etenkin talkoista tykkääville jäsenillemme. Saimme Leander-rahoitusta Luotorannan pukuhuoneen ja Heimolan kunnostukseen. Heimolassa vaihdamme ikkunat, ulkopuoli maalataan, rakennetaan portaat yläkertaan, ulko- ovi uusitaan ja yläkerran lattia. Pää rakennukseen ja varastoon uusitaan rännit.
Heimolan tiloja tulemme mainostamaan monikäyttöisenä tilana. Toivottavasti saisimme hankittua videotykin ja kankaan, koska olisivat tarpeellisia kokouksissa ja etenkin luennoitsijoille.

Kotisivumme www.pyhajarvenelakelaiset.com saatiin keväällä 2017 avattua ja ne ovat tuoneet meille mm. Luotorantaan kävijöitä ympäri Suomen. Tulemme markkinoimaan lomakyläämme kaikille avoimena, jäsenillemme myönnetään 20 % alennus. Luotorannan ympäristön siistiminen sekä videon saaminen mökeistä ja ympäristöstä toisi paikalle lisää markkina-arvoa.

Varainhankinta
Tulolähteemme ovat kerhon tarjoilun tuotto, arpajaiset, tanssien lipputulot, toritapahtumat ja telttamme palvelut erilaisissa tapahtumissa.
Uusien jäsenten hankintaan pitää panostaa. Toivon, että ry:n jokainen jäsen olisi etsimässä, kysymässä jäseniä, uskoisin lähes jokaisella olevan tuttavia, jotka ovat jääneet tai jäämässä eläkkeelle. Johtokunnan voisi miettiä miten palkita eniten uusia jäseniä tuonut henkilö.

Pyhäsalmi

13.10.2020