TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020
Vuosi vaihtuu ja suunnitelmat tulevalle vuodelle, toivotaan että ne toteutuisivat ja vaikka vähän ylittyisikin.

Kokoukset

Johtokunta kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä torstaina. Tarvittaessa puheenjohtaja voi kutsua johtokunnan puhelinsoitolla. Aluejärjestön kutsumiin kokouksiin Kempeleellä osallistutaan voimiemme mukaan joka kerta. Sääntömääräiset yleiset kevät- ja syyskokoukset ilmoitetaan Pyhäjärven Sanomissa vähintään viikkoa ennen ko. tilaisuutta.

Kotisivumme www.pyhajarvenelakelaiset.com saatiin keväällä 2017 avattua ja ovat tuoneet meille mm. Luotorantaan kävijöitä ympäri Suomen. Tulemme markkinoimaan lomakyläämme kaikille avoimena, jäsenistölle myönnetään 20 % alennus.

Koulutus

Jäsenistöämme pyritään kouluttamaan Kuntorannassa, kuin myös aluejärjestön järjestämissä koulutustilaisuuksissa. Verkko- ja vempaimet-kurssin saadessa lisärahoituksensa kuntoon niin pyrimme saamaan koulutusta esim. Netti-treffien puitteissa.


Ilmoitukset

MUISTILISTA julkaistaan Pyhäjärven Sanomissa, ehkä myös Selänne-lehdessä. Ilmoitukset pyritään pitämään pienimuotoisena painatuskustannusten takia, asiallisena kuitenkin, perusasia esiin tuoden.
Kotisivuillamme tuoreet asiat esim. matkat ja tapahtumat ilmoitetaan välittömästi. Viikkouutisissa julkaistaan myös MUISTILISTAN tapahtumat.

Vanhusneuvoston toiminnassa jatkavat Toivo Huhmarniemi (vara pj.) ja jäsenenä Eeva Jääskeläinen.

Kerho

Kerhon toiminta pysyy vanhoissa raameissa. Viikko aloitetaan tiistaisin uimahallin kuntosalilla Marko Pehkosen ohjaamalla jumppatunnilla klo 13.00 - 14.00, keskiviikkoisin olemme klo 13.00 - 14.00 Keilahallilla. Varsinainen kerho on torstaisin Nuokkarin tiloissa Asematiellä, jonne ovat TERVETULLEITA kaikki eläkeläiset. Luennoitsijoita pyritään saamaan joka toiseen kerhopäivään.

Matkat

Päivän matkoja lähialueen teattereihin tehdään talvella sekä kesällä kesäteattereihin. Useamman päivän matkoja tehdään, jos jäsenistömme niitä toivoo, kesällä sekä mahdollisesti myös syksyllä. Pikkujoulua vietetään jossain kylpylässä.

Muut tapahtumat

Kesätapahtumia ovat Iltatori ohjelmineen sekä Kihupäivät, molemmissa tilaisuuksissa telttamme pitää pientä buffettia. Tulemme tarjoamaan telttamme palveluita myös muihin erilaisiin tapahtumiin.
Yleisiä karaoke-sekä orkesteritansseja järjestetään vähintään kerran kuukaudessa, etenkin Heimolassa.

Heimola ja Luotoranta

Kesällä 2018 Pyhäjärven Syke ilmoitti lahjoittavansa Tunturitie 7 olevan HEINOLA-nimisen tilan Pyhäjärven Eläkeläisille. Heimola on tulevanakin vuonna haastavin kohde. Piha- ja parkkialue on vielä kesken joten talkoita tullaan järjestämään.

HEIMOLAA on markkinoitava ja saatava kaiken kansan tietoisuuteen sen edullinen hinta ja monipuoliset mahdollisuudet.

Leader-rahoitusta tullaan hakemaan Heimolan ulkoiseen saneeraukseen, yläkerran portaisiin, vesiränneihin ja ulkomaalaukseen sekä Luotorannan Karaokelavaan, saunan pukuhuoneen uudistamiseen ja mökkien ulkomaalaukseen. Valvojaksi ko. tehtävään on pyydetään Tuomo Leppisaari.
Luotorannassa on myös ympäristön/risukoiden siivoamista, grillikatoksen tulisian korjausta ym.
Luotorannan markkinointia on lisättävä, lehti- ym. ilmoituksilla. Kotisivuillamme on myös suuri merkitys markkinoinnissa. Talkoita on pidettävä myös talvella.

Varainhankinta

Tulolähteemme ovat tanssien lipputulot, arpajaiset, toritapahtumat, telttamme palvelut erilaisiin tapahtumiin, kerhon tarjoilun tuotto, unohtamatta sponsoreitamme.
Uusien jäsenten hankintaan pitää panostaa, johtokunnan tulee harkita mahdollisuutta palkita eniten uusia jäseniä tuonut henkilö. Toivon, että ry:n jokainen jäsenon etsimässä, kysymässä jäseniä, uskoisin lähes jokaisella olevan tuttuja, jotka ovat jääneet tai jäämässä eläkkeelle.

Pyhäsalmi

27.11.2019