Vuosi 2019


TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019

Vuosi vaihtuu ja suunnitelmat tulevalle vuodelle, toivotaan, että ne toteutuisivat ja vaikka vähän ylittyisivätkin. Kotisivumme www.pyhajarvenelakelaiset.com saatiin keväällä 2017 avattua ja ovat tuoneet meille Luotorantaan kävijöitä kuin myös lisää näkyvyyttä maailmalle.

Kokoukset
Johtokunta kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä torstaina. Tarvittaessa puheenjohtaja voi kutsua johtokunnan kokoon paikallisessa lehdessä olevan muistilistan ilmoituksella tai puhelimitse. Aluejärjestön kutsumiin kokouksiin Kempeleellä osallistumme myös joka kerta.
Sääntömääräiset yleiset kevät- ja syyskokoukset ilmoitetaan Pyhäjärven Sanomissa vähintään viikkoa ennen ko. tilaisuutta.

Koulutus
Jäsenistöämme pyritään kouluttamaan Kuntorannassa sekä aluejärjestön järjestämissä koulutustilaisuuksissa.
Verkko- ja vempaimet-kurssin saadessa lisärahoituksensa kuntoon pyrimme saamaan koulutusta esim. Netti- treffien puitteissa.

Ilmoitukset
MUISTILISTA Pyhäjärven Sanomissa, pyritään pitämään pienimuotoisena painatuskustannustentakia, asiallisena kuitenkin, perusasian esiin tuoden.
Kotisivuillamme viikkouutisissa tuoreet asiat esim. matkat ja tapahtumat ilmoitetaan välittömästi. Sieltä löytyvät myös MUISTILISTAN tapahtumat.

Vanhusneuvoston toiminnassa tulemme olemaan mukana (vara pj).

Kerho
Kerhon toiminta pysyy vanhoissa raameissa. Viikko aloitetaan tiistaisin uimahallin kuntosalilla Marko Pehkosen ohjaamalla jumppatunnilla klo 13.00 - 14.00, keskiviikkoisin olemme klo 13.00 - 14.00 Keilahallilla.
Varsinainen kerho on torstaisin Nuokkarin tiloissa Asematiellä, jonne ovat TERVETULLEITA kaikki eläkeläiset. Luennoitsijoita pyritään saamaan joka toiseen kerhopäivään.

Matkat ja tapahtumat
Päivän matkoja lähialueen teattereihin tehdään talvella sekä kesällä kesäteattereihin useampia. Useamman päivän matkoja tehdään, kesäretki ehkä, ruskaretki ehkä Lappiin. Pikkujoulua vietetään jossain kylpylässä.
Kesätapahtumia ovat Iltatori ohjelmineen sekä Kihupäivät, molemmissa tilaisuuksissa telttamme pitää pientä buffettia. Tulemme tarjoamaan telttamme palveluita, tarvittaessa myös muihin erilaisiin tapahtumiin.
Tansseja tulemme järjestämään Hotelli Pyhäsalmessa sekä Pyhäjärven Eläkeliiton kanssa Pohdin urheilutalolla vuoden 2018 loppuun asti. Karaoketansseja tulemme järjestämään 1-2 kertaa myös Luotorannassa.

Heimola ja Luotoranta
Kesällä 2018 Pyhäjärven Syke ilmoitti lahjoittavansa Tunturitie 7 olevan HEINOLA - nimisen tilan Pyhäjärven Eläkeläisille rakennuksineen (n. 80+ 24 neliötä), tontteineen (n. 2200 neliötä) vesi-, viemäri- ja sähköliittymineen. Tämä on meidän haastavin kohde tulevana vuonna. Siivouksia sisällä ja raivauksia tontilla on jo tehty, talkoita on jo ollut ja tulee olemaan ko. kohteessa. Talkoita on pidettävä myös talvella.Luotorannan ja sen ympäristön siivoamista tulemme jatkamaan, mm. rakennusten maalaamista ym. Luotorannan markkinointia on lisättävä lehti- ym. ilmoituksilla.

Kotisivuillamme on suuri merkitys markkinointiin. Sykettä meidän tulee markkinoida kokous ym. tarpeisiin.

Aluejärjestö on tuomassa meille jäsenistömme pilkkikilpailut maaliskuun aikana.

Varainhankinta
Varsinaiset tulolähteemme ovat tanssien lipputulot, arpajaiset, toritapahtumat, telttamme palvelut erilaisissa tapahtumissa ja kerhon tarjoilun tuotto, unohtamatta sponsoreitamme.
Uusien jäsenien hankintaan pitää panostaa, johtokunnan tulee harkita miten palkitaan eniten uusia jäseniä tuonut henkilö.

Pyhäsalmi

07.11.2018