Vuosi 2017

VUOSI 2017


Kerho on ollut meille tuiki tärkeä paikka, kaikkine oheistapahtumineen ja varmasti näin myös jatkossa. Kokoonnuimme29 kertaa, vierailijoita / luennoitsijoita kävi 20 kertaa.
Tutkittiin ja katsottiin filmejä/ kuvia menneiltä ajoilta. Haitarin soidessa laulettiin yhdessä, kuunneltiin myös karaokelaulajia, kerhotiloissa oli nämä tapahtumat.

Tanssitapahtumia oli 12 ja hiukan erikoiset karaoketanssit Luotorannassa. Naapuriyhdistyksissä käytiin kylässä 4 kertaa.


Kauniita joululauluja kävimme myös kuuntelemassa .
Teatterimatkoja teimme 4 kertaa.
Kaukomatkan teimme keväiseen Tallinnaan. Itäsuomea tutkittiin Varkaudesta käsin ja pikkujoulupukin otimme vastaan Kuopion Rauhaniemessä. Matkavastaavalle suuretkiitokset mainioista matkoista.


Luorannassa talkoiltiin 7 kertaa. Saunaan uusittiin lattiapinnoite, vesikatto korjattiin ym. Pihatöitä tehtiin ja risukoita poistettiin, nurmikoita kunnostettiin, maalia levitettin, saunapuitakin tehtiin ja jopa lorvittiinkin.

Teltan kanssa olimme antamassa palveluita 4 kertaa.


Muita tapahtumia
Aluejärjestön pilkkikisat, kotisivut avattiin 27.4. Iltatori, Kihupäivät, Nettitreffit, itsenäisyyspäivän lippuvartio, Vanhusneuvoston Köpsinrintteen puurojuhla, kuntosalin ohjattu tiistai - tunti, keilahallin keskiviikon tunti.

Hyvä ystävä, sinä, joka luet ja tutkit sivujamme, lähetä mielipiteesi, toiveesi, mitä pitäisi muuttaa tai lisätä, tai tarinoita. Tarinat, mielipiteet ja toiveet ym. julkaistaan nimettömänä tai nimimerkillä. Pyrimme toteuttamaan lukijoiden toiveita.