Kerhotoiminta

Kerhotoimintaa meillä on joka viikko. Tiistaisin on ohjattu kuntosali- vuoro klo 13. -14.00. Keskiviikkona keilataan klo 13. - 14.00.

Toiminta- torstain aloitamme klo 8.30 - 11.00 biljardin pelaamisella. Klo 10.00 juomme kerholaisten keittämät kahvit, keskustellen viikon aikana kertyneet asiat. Klo 10.30 - 12.00 on varattu kerhossa käyville luennoitsijoille. Aiheet ovat meitä eläkeläisiä kiinnostavia. Jos luennoitsijaa ei ole, pidämme lauluharrastusta yllä haitarin tahdissa tai katselemme vuosien saatossa kertyneitä kuvia ja videoita. Kesäaikana kerho on kiinni, biljardia pelaamme, se ei jää lomalle.

Kerho käy talkoilemassa Luotorannassa . Talkoot ovat olleet vuonna 2018 etusijalla ja olemmekin saaneet aluetta parannettua asiakkaidemme ja itsemme iloksi. Pidimme Luotorannan ensimmäiset karaoke - tanssit kesällä 2017 ja menestys jatkuu. Kerhomme järjestää myös yleisiä tansseja Hotelli Pyhäsalmessa, tanssijoita vauhdittaa orkesteri tai karaoke - esiintyjät.

Eläkeläiset ry on mukana kesätori - tapahtumassa Pyhäjärven Naisvoimistelijoiden kanssa sekä perinteisillä Kihupäivillä telttamme kanssa. Myyntivalikoimaamme kuuluu kahvin, pullan ja makkaran lisäksi letut hilloineen.

Tule mukaan, kerho on tarkoitettu kaikille eläkeläisille, kerhossa voit myös liityä jäseneksi. Nimi, syntymäaika ja kotiosoite, niillä pääset mukaan tähän mukavaan joukkoon. Me tarvitsemme sinua ja ehkä löydät mieleisesi harrastuksen kerhostamme. Pyhäjärven Sanommien viikottaiselta muistilistalta näet ajankohtaiset tapahtumat.

Jäsen maksumme on vudelle 2019 18 € vuodessa, sillä saat myös ELÄKELÄINEN - lehden 6 kertaa vuodessa. Lehti kertoo ajankohtaisista asioista sekä kylpylä hotelli KUNTORANNAN palveluista ja muista jäseneduista.