Tapahtumakalenteri

-

Torstai 19.12.2019

kerhon päättäjäiset19.12.2019 - Nuokkari Asematie/ Heimola

Kerhon joululoma on 20.12 -- 8.1, kerho aloitus on 9.1. 2020. Viimeinen kerhopäivä ennen Joululomaa aloitetaan diljardilla klo 8.15......  Heimolaan siirrytään Klo 10.00. viettämään kerhon pikkujoulua. Ne henkilöt joiden kävelymatka on liian pitkä Nuokkarilta Heimolaan, tulkaa Nuokkarille niin kuljetamme teidät Heimolaan, tuodaan myös takaisin. klo 10.10 alkaa kerhon Joulun vietto. Keksitään ohjelmaa ja ainakin, kahvit ym. Raijat laulaa ja Ari Kulju säestää JOULULAULUJA ja me mukana.

Heimolaan voi tulla myös suoraan, ei ole pakko käydä Nuokkarilla.

Ottakaa joulumieli ja tonttulakki mukaan.

Tervetuloa tonttuilemaan.

Torstai 26.12.2019

Tanssit26.12.2019 - Tapanin tanssit Hotelli Pyhäsalmi klo 18.-22.00

Kinkun sulatteluun tarkoitetut Tapanin tanssit. Hyvästä tansimuusiikista huolehtii Hiiden trio,  kotikylän pojat, Tauno,Seppo ja Esko. Liput 10 € Sekaisin haku. Arpapöytä notkuu hyvistä ja makeista palkinnoista. 

Tervetuloa läheltä ja vähän pitemmältäkin.

Tiistai 21.4.2020

Päivitetyt tiedot Saksan risteilystä21.4.2020 - 26.4.2020

 Päivitys 23.11.2019 Matkan vastuullisen järjestäjän toivomus on saada ennakoon tietoa onko matkahalukkuutta. Toivoisin teidän joilla on mielenkiintoa ko. matkaan, viestiä jo ennen 15.1.2020. Etenkin hyttien varaustilanteen vuoksi.

ROPAX risteilymatka Saksaan keväällä 2020

5 yötä

Pohjois – Saksan kierros, Berliini, Güstrow &Schwerin

Helsinki – Travemünde – Güstrow – Berliini – Schwerin – Travemünde – Helsinki

Koe samalla matkalla viihdyttävä risteily risteily Itämerellä ja virkistävä kaupunkiloma kiehtovassa Berliinissä. Rattoisaa laivamatkaa rytmittävät kiireettömät ateriat ja monipuolinen, hyväntuulinen ohjelma. Meripäivien välissä saat nauttia kahden päivän ajan Pohjois-Saksan charmista ja upeista nähtävyyksistä.

Matkan kohokohtia on vierailu Güstrowin tyylikkäässä renesanssipalatsissa ja sen hienossa, taidetta esittelevissä sisätiloissa. Huippuhetkiä tarjoaa myös moni-ilmeinen ja alati muuttuva Berliini, johon ehdit tutustua kaikkina vuorokauden aikoina. Berliini on täynnä taidetta, kulttuuria ja mielenkiintoista arkkitehtuuria. Kaupunkikierroksella näet tärkeimmät maamerkit ja historialliset nähtävyydet. Shoppailullekin on aikaa – kuuluisa, ylellinen Kurfürstendamm-ostoskatu kiehtoo pelkillä näyteikkunoillaan. Ehkä katselet Berliiniä myös vesitse, jokiristeilyllä. Bussimatkalla takaisin laivalle Travemündeen poikkeat illalliselle maailmansotienkin melskeistä upeasti säilyneessä Schwerinissä. Lopulta on edessä vielä rentouttava päivä mukavalla laivalla.

Matka-ajankohta 21. – 26.4.2020

Ryhmän koko Min 30 – max 40 hlöä

 Tiistai Lähtö Helsingistä  Vuosaaren satamasta klo 17.00. Illallinen (sis. ruokajuomat) ja iltaohjelmaa matkanjohtajan johdolla.

 Keskiviikko Päivä merellä – Lyypekki  Brunssi ja illallinen (ei ruokajuomia). Tieto- ja viihdeohjelmaa merimatkan aikana.Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30. Siirtyminen hotelliin Hotel am Schloßparkiin Güstrowissa.

 Torstai

Güstrow- Berliini Aamiainen hotellissa,  jonka jälkeen opastettu kierros Güstrowin Palatsissa. Iltapäiväksi suuntaamme Berliiniin, jossa pysähdys Olympia Stadionilla ja opastettu kaupunkikierros.Majoittuminen Holiday Inn Berlin City Eastiin ja virkistäytymisen jälkeen kolmen ruokalajin illallinen(sis. yhden ruokajuoman) hotellin lähellä, Spree-joen rannalla sijaitsevassa ravintolassa.Päivän ohjelmaan sisältyy vierailu Güstrowin palatsissa sekä opastettu kaupunkikierros Berliinissä.

 Perjantai

Berliini – Schwerin – Travemünde Aamiainen hotellissa. Spree-jokiristeily (audio-opastus) • kesto 1 h. Vapaa-aikaa esim. ostoksille ja omatoimiselle lounaalle. Linja-automatka Schweriniin, missä illallinen (sis. yhden ruokajuoman),jonka jälkeen paluu Travemündeen ja laivaan nousu.

 Lauantai Päivä merellä

Laiva lähtee klo 3.30. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivalla (sisältää ruokajuomat). Tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Illallisen jälkeen Kristina®-matkanjohtajan järjestämää ohjelmaa.

Sunnuntai

Aamiainen. Tulo Helsinkiin Vuosaaren satamaan klo 9.30. Laivasta nousu.

Risteilyhinnat € / hlö

                                                                          2hh                       1hh

B-luokka, sisähytti 10 m2                               633                     808

A-luokka, erilliset vuoteet 10 m2                  713                     943

A-luokka, parivuode 16 m2                             788                    1 043

LUX-luokka parivuode 16 m2                           883                    1 183

Hintaan sisältyy

• Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa.

• Hotellimajoitus Güstrowissa ja Berliinissä aamiaisineen

• Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen, illallinen)

• Illallinen Berliinissä ja Schwerinissä

• Opastettu kaupunkikierros Berliinissä ja opastettu kierros Güstrowin palatsissa

• Spree jokiristeily Berliinissä

• Bussikuljetukset Saksassa

• Kristina®-matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan